Produse de papetarie pe care le poti personaliza

Produsele de papetarie sunt nelipsite din orice companie si chiar din orice locuinta. Fie ca e vorba de agende, pixuri, calendare, sau alte tipuri de produse, ele pot fi personalizate.

In cazul companiilor mari care au nevoie de astfel produse de papetarie pentru evenimentele si angajatii lor, Fabrica de Papetarie Pintexim personalizeaza o gama larga de produse. Iata ce obiecte pot fi personalizate:

Agende

Sunt folosite de orice companie si pot fi inmanate angajatilor, dar si altor persoane la evenimente speciale. Unele firme ofera cadouri clientilor agende persoanlizate, pixuri si calendare. Copertile agendelor se pot personaliza prin serigrafie daca cererea este mai mare de 20 de bucati, dar si prin alte metode.

In functie de cerintele tale, poti imprima pe coperta numele companiei, anul, sau orice alt mesaj. Pe langa acest serviciu, pot fi adaugate la inceput cateva pagini cu informatii si detalii despre companie. Alaturi de aceste date, in agenda se regasesc harti color si alte informatii utile.


Calendare

Calendarele personalizate nu mai sunt o noutate, dar sunt folosite in continuare de majoritatea companiilor. Poti personaliza mai multe tipuri de calendare, de perete, de birou sau de buzunar.

Calendarele se pot personaliza total, fila cu fila, iar pe fiecare pagina poti inscriptiona orice mesaj sau alege cate o imagine reprezentativa. Pretul personalizarii este influentat de numarul de calendare pe care ti-l doresti. Cu cat vrei mai multe calendare, cu atat vei plati mai putin pe unul singur.


Pixuri

Pixurile personalizate sunt peste tot si oricine isi poate personaliza astfel de produse. Cu toate astea, un pix personalizat poate sa insemne mai mult. Poate fi o idee de cadou, daca este vorba de un pix sau un stilou special. Poti alege intre mai multe metode de personalizare: serigrafie, printare sau gravura. In functie de dorintele si necesitatile tale poti sa cumperi pixuri personalizate cu orice fel de text.

Pe langa produsele de papetarie, Magazinul Online de Papetarie Pintexim personalizeaza si USB flash drive-uri, cani, umbrele si produse textile. In cazul celor din urma nu trebuie sa te ingrijorezi de calitatea imprimarii, deoarece rezista la spalari multiple. Daca vrei sa fii mai sigur, poti sa alegi brodarea pe tesatura.

Acum ca ai aflat ce obiecte si produse de papetarie poti personaliza, nu mai urmeaza decat sa iti faci o lista cu cele de care ai nevoie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu