Cand este potrivit sa daruiesti un buchet de flori?

Florile sunt foarte indragite de aproape toate femeile, iar momentul in care primesc un buchet de flori este unul foarte special. Cu toate astea, poti gresi atunci cand oferi un buchet de flori, fie nu este un moment potrivit, sau buchetul nu este adecvat pentru evenimentul respectiv.

De aceea am facut o lista cu cateva momente in care este necesar sa daruiesti un buchet de flori.

La prima intalnire

Nimic nu o va impresiona mai mult ca un buchet de trandafiri albi. Daca esti mai indraznet, poti sa alegi un buchet de trandafiri rosii. Pentru prima intalnire alege un buchet simplu si ofera-l fara funde sau ambalaj. Acestea au doar rolul de a proteja aranjamentul floral.


De ziua de nastere/onomastica

Aici lucrurile devin putin mai complicate. Buchetul primit la aniversarea zilei de nastere sau a onomasticii trebuie sa fie unul diferit, special. Acesta ii va arata persoanei care il va primi ca aveti o relatie speciala. Poate fi vorba de mama, iubita, sotie sau prietena. Buchetul de flori completeaza cadoul pe care l-ai cumparat, iar el trebuie sa ii arate persoanei ca o cunosti suficient de mult incat sa stii ce flori ii plac si ce gusturi are.

Cand mergi prima oara in vizita in casa cuiva

Daca persoana respectiva si-a cumparat o locuinta noua, un cadou bun este un buchet de flori. Gandeste-te la toate lucrurile, cum ar fi stilul in care si-au decorat casa si ce culori sunt prezente in camerele lor. Daca nu stii aceste detalii, cumpara un buchet simplu, alb cu accente verzi. Poti sa alegi si un buchet de flori uscate care sa faca parte din decorul casei o perioada lunga de timp.


1 si 8 martie

Sunt zilele in care vanzarile de flori cresc substantial. Poti sa iesi in evidenta si sa oferi si alte flori in afara de ghiocei si zambile. Alege irisii, narcisele si lalele, toate intr-un buchet frumos. Lalelele albe sunt foarte delicate, iar narcisele vor aduce parfum aranjamentului floral.

Sa alegi si sa daruiesti un buchet de flori este un gest unic, ce are o insemnatate mare. Asigura-te ca atunci cand oferi cuiva un buchet de flori o faci cu placere.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu