Tipuri de marturii pe care le poti alege pentru nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricui si de aceea trebuie sa fie un moment special si memorabil. Cand vine vorba de organizarea unei nunti, chiar si cele mai mici detalii conteaza, de la culoarea florilor din buchet pana la marturii. In functie de tematica nuntii tale, ele pot fi diferite. Am facut o lista cu cateva tipuri de marturii pentru nunta care sa te inspire.

Marturii clasice
Daca nunta este una ce nu vrea sa iasa din tipar, cele mai potrivite sunt marturiile clasice. Acestea pot fi plicuri cu carduri pe care sa fie inscriptionate mesaje, sau cutiute cu bomboane. Poti alege dintr-o varietate mare de forme si culori, in functie de gusturile tale si de culoarea aranjamentelor din local.



Magneti de frigider
Sunt o moda relativ noua cand vine vorba de marturii de nunta. Acestia pot fi personalizati, sau simpli magneti ce reprezinta o felie de tort, un buchet mic de flori sau orice alt obiect le va aminti invitatilor de nunta. Cei mai interesanti sunt de departe magnetii personalizati, cu fotografiile mirilor si invitatilor. Acestia se pot face pe loc si darui chiar in seara nuntii.

Ghivece cu flori
Nu te gandi la niste ghivece foarte mari, ci mai degraba la plante mici, care urmeaza sa creasca in casele invitatilor. Cu acest tip de marturii vei infrumuseta mesele, dar vei impresiona si invitatii. Daca iti place ideea de floare, dar nu vrei sa oferi un ghiveci, alege semintele pe care invitatii le vor planta acasa.

Dulciuri
Poti participa chiar tu la crearea lor. Ai de ales intre briose, fursecuri, biscuiti cu fulgi de ciocolata, ciocolata de casa sau orice alt tip de prajitura iti vine in minte. Poti personaliza fursecurile, scriind initialele voastre pe ele.


Saculeti sau sticlute
In ele poti pune orice doresti, de la boabe de cafea, flori de lavanda sau scoici, pana la miere si batoane de scortisoara.

Lista poate fi completata cu multe alte lucruri, cum ar fi lumanarile parfumate, bombonierele sau sticlute cu vin. Daca nu ai limita de buget, da-ti frau liber imaginatiei si alege cele mai interesante marturii pentru nunta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu