Cum sa te relaxezi si sa ai parte de liniste

Cand ai o perioada mai grea si agitata in viata ta nu vrei decat sa te relaxezi si sa ai parte de liniste. De cele mai multe ori nu reusesti sa ajungi sa fii linistit si relaxat si te gandesti numai la faptul ca o sa imbatranesti mai repede decat e cazul din cauza problemelor. 

Pentru a fi relaxat trebuie sa iti impui anumite lucruri pe care sa le faci si sa le transformi in obiceiuri sanatoase care sa te ajute sa fii linistit. Poti sa incepi prin a petrece mai putin timp in fata calculatorului si cu smartphone-ul in mana. Retelele sociale te pot face sa te simti agitat sin anxios, de aceea ar trebui sa fii doar tu cu tine si sa nu lasi influenta altor persoane sa te faca sa fii nelinistit sau agitat. 



Deconecteaza-te de lumea din jur si in locul unei seri de uitat la televizor alege sa citesti o carte sau sa mergi la o plimbare, daca vremea e prietenoasa. Chiar daca e bine sa iesi cu prietenii de fiecare data cand ai ocazia, gandeste-te cate lucruri te pot face sa te simti nelistit. Traficul, vremea, zgomotele si alti factori iti pot da o stare de neliniste. De aceea orice lucru trebuie facut cu masura. Este timp pentru prietenii tai, dar si pentru tine. In timpul dedicat tie relaxeaza-te si uita de toate problemele. 

Sportul este un mod foarte bun de a te relaxa si de a fi mai linistit. Daca ai frustrari interioare ce te macina, cel mai bine ar fi sa practici un sport de contact sau sa inoti. Canalizeaza-ti toata energia negativa spre lucruri care te ajuta pe tine, iar la sfarsit vei avea numai de castigat. 


Nu iti mai face probleme care nu exista de fapt, si concentreaza-te pe cele care conteaza cu adevarat. Din foarte multe posibile probleme, cel mai sigur doar cateva sunt reale si trebuie rezolvate. De asemenea, nu te mai preocupa cu problemele celorlalti, mai ales daca ei nu au facut-o cand tu erai in situatii delicate. Problemele altora pot fi importante, dar si linistea ta e la fel de importanta.

Pune-te pe tine pe primul plan si o sa vezi ca vei avea foarte mult de castigat. Poate pare egoist, dar trebuie sa faci cat mai multe lucruri pentru tine si starea ta de bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu