De ce prefera romanii sa viziteze alte tari?

Romania e o tara frumoasa. In Romania exista numeroase obiective turistice care merita atentia celor care vor sa viziteze. Acestea sunt vizitate atat de romani, cat si de cei din alte tari. Si noi, romanii, la randul nostru mergem sa vizitam alte tari. Eu in vara voi merge de exemplu in Grecia. Am gasit o serie de oferte vacanta Q Travel de nerefuzat, fapt pentru care abia astept luna septembrie.


M-am gandit de multe ori la motivele pentru care romanii prefera sa viziteze alte tari si am gasit cateva raspunsuri:

Vor sa mai vada si altceva

Sunt romani care de ani buni viziteaza doar Romania si au vazut cam toate obiectivele turistice importante si mai putin importante din tara noastra. Probabil, la un moment dat iti doresti sa mai vezi si altceva, sa mai vizitezi si alta tara. Unii viseaza poate de ani buni sa ajunga intr-o tara straina, chiar daca nu e neaparat o tara foarte indepartata. Eu vreau sa merg in Grecia la mare pentru ca de mai bine de 10 ani merg la mare doar in Romania. Chiar sunt curioasa cum e in alte tari.

Gasesc oferte ieftine

Sunt agentii de turism (ca si Q Travel) care au oferte de nerefuzat. De multe ori ai oferte mai ieftine in alte tari decat in Romania. De ce nu ai merge in alta tara din moment ce poti face acest lucru cu bani putini?

Au conditii mult mai bune

De multe ori, in alte tari conditiile de cazare sunt mult mai bune decat cele din Romania. Si in Romania sunt unitati de cazare cu tot felul de facilitati si conditii, insa preturile sunt destul de mari.

Vor sa se bucure de peisaje pe care nu le pot avea in Romania

Fiecare tara e unica in felul ei. Ce gasesti in Romania nu gasesti in Grecia si invers. Daca insa vrei sa te plimbi pe plaja la poalele muntelui, nu prea ai aceasta posibilitate in Romania. Ce faci atunci? Mergi intr-o tara in care poti face acest lucru.

Din moment ce iti place sa calatoresti, nu vad de ce nu ai face-o. Bucura-te de frumoasa Romanie, bucura-te de ceea ce iti pot oferi si alte tari in materie de turism.

Cea mai mare problema a turismului din Romania o constituie probabil infrastructura. Nimanui nu-i convine sa viziteze prea mult tara cu masina, deoarece drumurile sunt proaste si nu exista autostrazi. Care e varianta cea mai buna? Avionul. Zboara lin in alte tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu