De ce trebuie sa incerci ceaiul de Ceylon

Dupa o zi plina de activitati care ne-au solicitat la maximun, transformandu-ne intr-o persoana fara energie si stresanta, nu ne mai ramane decat sa ne intindem pe o canapea si sa uitam de toate grijile. Pentru a fi siguri ca ne-am gasit in sfarsit linistea, ceaiul de Ceylon poate fi compania potrivita. Cu o aroma bogata si efecte benefice asupra organismului, bautura este indicata in astfel de situatii.


In privinta modului de preparare, acesta a ramas acelasi pana in prezent: infuzia plicului in apa fierbinte. Cel care a descoperit ceaiul a fost  imparatul Shen Nung care a savurat pentru prima data aroma bauturii. In timp ce statea intins la umbra unui arbore cu o cana in mana, frunzele au inceput sa cada. Astfel, barbatul a fost fermecat de gustul bauturii.

Mai mult decat atat si medicii incurajeaza consumul de ceai, deoarece poate scadea nivelul de aparitie al colesterolului sau cancerului. Multa lume s-a decis sa renunte definitiv la cofeina, din cauza ca organismul este afectat. In acest caz, singura alternativa este ceaiul prin care noi ne asiguram cantitatea necesara de lichide corpului.


La capitolul dedicat ceaiurilor, Ribox pune la dispozitia celor care sunt in cautarea unui gust puternic si aromat, o multitudine de arome, pentru a satisface orice preferinta. Pentru iubitorii de mar rosu, saculetul Ceylon Tea- Apple Tea, asteapta sa fie savurat in orice moment al zilei, deoarece ajuta la digestie. Daca suntem printre acele persoane care necesita un surplus de energie, Ceylon Tea-Organic Roiboos sau ceaiul rosu, este un bun supliment. Printre licorile aromate care sunt puse la dispozitia noastra se mai numara si ceaiul de iasomie, verde sau de coacaze.

Daca vrem sa ne surprindem partenerul intr-un mod placut, un ceai din gama de cadouri Ribox poate fi cadoul mult asteptat si aromat, care sa il impresioneze de la prima ceasca.




Dupa ce am savurat aroma ceaiului de Ceylon si am citit un capitol din cartea preferata, cu siguranta am avut parte de un adevarat rasfat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu