Cateva lucruri despre rambursarea creditelor catre un IFN

Indiferent ca vorbim despre un IFN, despre prieteni sau despre rude, atunci cand imprumuti o suma de bani trebuie sa fii constient de faptul ca rambursarea sumei respective devine responsabilitatea ta. Asumarea si respectarea acestei responsabilitati influenteaza radical relatia dintre tine si persoana/institutia care te imprumuta, deci este extrem de important sa fii sigur inca de la inceput ca poti rambursa in timp util suma intreaga.


Totusi, de multe ori, nu doar lipsa banilor poate sta in calea achitarii unei datorii, ci si posibilitatile tale de rambursare. In mod normal, prietenilor care te imprumuta le inapoiezi banii intalnindu-te cu ei sau depunandu-le suma respectiva intr-un cont bancar.
Mai jos, iti prezentam in detaliu cele doua posibilitati de rambursare pe care le ai ca si client al unor IFN-uri:

1.       Prin transfer bancar (prin Internet Banking sau direct de la banca ta)

Avantajul acestei modalitati de rambursare consta in faptul ca poate fi facuta direct de acasa (daca beneficiezi de un serviciu de internet banking). Ai de asemenea posibilitatea sa returnezi banii prin intermediul bancii tale, completand un ordin de plata catre IFN-ul respectiv.  

2.       Depunere numerar (la orice ghiseu CEC Bank)

Practic, poti returna banii direct la ghiseul de unde ai ridicat primul imprumut sau la orice alt ghiseu CEC Bank. Modalitatea aceasta este la indemana oricui si are un beneficiu major: este extrem de rapida. Trebuie doar sa ai la tine CODUL DE BARE imprimat pe hartie (cu numarul de contract). De asemena, in locul acestui cod de bare, poti avea doar NUMARUL DE CONTRACT de credit si rambursarea banilor se va face fara niciun fel de problema, intr-un timp extrem de scurt.

Asadar, acestea sunt cele doua modalitati simple de rambursare a unui credit rapid de care poti beneficia daca ajungi sa iei un credit de la un IFN.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu