Hartia de matase – magia lucrului manual

Industria cadourilor gata facute este in plina crestere si deserveste pe cei care nu au resurse de timp sau nu doresc sa puna prea multa creativitate in cadoul pe care il fac. Le poti gasi online, sau in magazine sub forma unor cosulete care sunt deja impachetate cu celofan si contin diverse combinatii de obiecte. Daca iti doresti sa faci un cadou din inima si sa il personalizezi in functie de omul care il va primi, merita sa incerci sa alcatuiesti tu un dar si sa il faci unic. Mai jos ti-am pregatit cateva moduri prin care poti sa te folosesti de hartia de matase pentru a face un cadou special.

Ambalajul cadourilor

Cel mai usor mod prin care poti acorda o nota personala cadoului pe care il faci este sa il impachetezi in hartie de matase. De exemplu, daca faci un cadou unei nepotele, impacheteaza-l in hartie cu tipar colorat cum ar fi cea cu flori de mac sau cu hartie curcubeu. Impresioneaza si iesi in evidenta folosind hartie de matase RiBOX cu un model semnificativ pentru persoana care il va primi. Ca regula generala motivele florale sunt destinate, in principal, persoanelor de sex feminin iar motivele cu diferite animalute sau personaje din desene animate sunt gandite pentru a fi oferite copiiilor.

Confectioneaza lampioane

Cu ajutorul hartiei de matase poti confectiona diverse obiecte pe care le poti oferi drept cadou. Un obiect de decoratiune interioara pe care il poti crea foarte usor este lampionul colorat. Alege culori diferite cu care sa confectionezi lampionul si creeaza un efect de iluminare deosebit. De asemenea, poti cauta pe internet diverse tutoriale care sa te ajute sa faci aceste obiecte pas cu pas.

Ofera flori artificiale

Bine cunoscuta arta de a indoi, plia si crea forme cu ajutorul hartiei e inca o optiune pe care o ai la dispozitie cu hartia de matase. Creeaza un buchet artificial de flori si ofera-l persoanei dragi! Mai ales daca nu este una din cele mai grijulii persoane cadoul tau se va potrivi de minune.

Lasa-ti creativitatea sa aleaga ce cadou vei face si asigura-te ca ai la indemana foarfece, lipici si rigla. Tu ce vei confectiona din hartia de matase pentru urmatorul tau cadou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu