R.I.P. Sunete Sub Sol

Pentru cei care nu stiti, Sunete Sub Sol este un site romanesc pe nisa de Hip Hop, avand o oarecare vechime in Romania. Detinut si crescut initial de un personaj cunoscut sub pseudonimul RapX, Sunete Sub Sol a fost intotdeauna unul dintre site-urile pe care le accesam cand vroiam sa vad ce mai scot rapperasii de la noi, ce CD-uri mai pun la vanzare si ce evenimente se mai petrec prin capitala.
maxresdefault
Bineinteles, asta se intampla inainte de era Facebook, cand impatimitii acestui gen chiar depindeau de site-uri si de forumuri de profil pentru a fi la curent cu ce se mai intampla in comunitatea de Hip Hop. La urma urmei, asta este Hip Hop-ul romanesc: o comunitate de sute sau mii de oameni.

Revenind la SSS, nu stiu ce s-a intamplat cu site-ul, dar am observat ca in ultimul timp este populat si administrat de catre niste copii pusi pe hartafara vreun dram de ratiune si de bun simtlipsiti de respect fata de orice forma de respect. Zilele trecute am vazut beef-uri intre site si artisti cu vechime, beef-uri intre site si cititori, dar mai ales beef-uri intre site si propria lui credibilitate

Ceea ce este un mare pacat, deoarece tocmai am asistat la distrugerea imaginii unui site la care s-a lucrat enorm si care era oricum printre putinele pe care lumea le mai accesa.
Prin acest articol nu dorim sa comentam foarte mult evenimentele intamplate si, dupa cum ati observat, nu dorim sa atacam pe nimeni, motiv pentru care n-o sa dam niciun fel de nume

Prin acest articol dorim doar sa ne exprimam regretul fata de distrugerea in mod nedrept a imaginii unui site cu vechime de catre niste oameni cu mai putina vechime. Si mult mai putina judecata.

Chiar daca daca Nu suntem un blog de Hip Hop, salutam aceasta comunitate si ne face mereu placere sa promovam muzica din aceasta zona.


Respect pentru toti oamenii care scriu cu bun simt si care promoveaza cultura in detrimentul scandalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu