Cadoul perfect

Care este cadoul perfect, pentru o ocazie la care esti invitat pe neasteptate?

Fie o petrecere de logodna, o aniversare, sau pur si simplu un simpozion, un buchet de flori sau mai multe cosuri cadou vor pune intotdeauna punctul pe  „i”!

Cum alegem insa? Spre norocul nostru, al celor mai comozi din fire adica, lumea virtuala este plina de astfel de oferte in partea florariilor online! Mai mult, ele sunt categorisite exact asa cum trebuie de catre profesionisti, asa ca nu ne vom mai face griji, in privinta aspectului, culorilor, parfumului, si in ce mod se potrivesc acestea cu evenimentul respectiv. Astfel, putem comanda buchete de ocazie, de la aproape orice florarie online si avem de unde alege: buchete corporate, buchete pentru aniversari, etc.

Pentru o aniversare spre exemplu, este indicat sa alegem flori de culori vii, pozitive, care sa exprime optimism! De asemenea este ideal ca florile sa fie in ton cu sezonul respectiv!

Pentru o vizita, este esential sa nu procuram flori greu de depozitat sau cu un parfum puternic! Efectul va fi unul si mai pozitiv daca vom achizitiona si vaza sa ghiveciul pentru depozitare!

In cazul in care doar vrei sa multumesti unei persoane, pentru un ajutor sau pur simplu pentru a face un gest deosebit, evita cliseul buchetului de trandafiri! Buchetele de ocazie recomandate de un florar de incredere, care sa stie cu iscusinta ce sa creeze, in functie de informatiile pe care i le furnizezi! Acestea trebuie sa fie exacte pana la cel mai mic detaliu, pentru ca buchetul de ocazie sa aiba efectul scontat: unde se desfasoara evenimentul, pentru cine anume este cadoul, rolul persoanei in cadrul evenimentului( gazda, organizator), preferinte cromatice si asa mai departe.

Este foarte important sa alegem un maestru florar sau o florarie pentru o colaborare pe termen lung. Astfel, pentru buchetele de ocazie spre exemplu, majoritatea florariilor online, retin preferintele clientilor, astfel incat daca ne aflam in situatia in care frecventam des evenimente de gen, alegerile ne sunt mult mai lesne de efectuat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu