Care este legatura intre uleiul de cocos, mamici si copii?


Salutare mamici!
Astazi revin cu un articol super interesant pentru voi😊
Fie ca astepti un copil sau au ai deja un bebelus, mai mult ca sigur trebuie sa fi citit tot felul de articole despre ce inseamna sa fii parinte.
Si mai banuiesc ca ai auzit deja de uleiul de cocos si de beneficiile pe care le are asupra alimentatiei, dietei sau conditiei tale fizice.
Insa, de data aceasta, am decis sa iti vorbesc despre cateva trucuri pe care le poti face folosind uleiul de cocos pentru a avea copii mai sanatosi si pentru a-ti usura misiunea de parinte.
Iata cum:
Uleiul de cocos este un beneficiu 100% natural si odata folosit pentru masajul copilului, poate inlocui cu brio lotiunea de corp, hranind pielea sensibila a copilului tau.
Cel mai probabil la un anumit moment, te-ai confruntat cu problema eczemelor, a acneei, iritatii sau alte afectiuni frecvente ale pielii bebelusului. Tocmai de aceea, trebuie sa stii ca uleiul de cocos grabeste vindecarea acestora. Un copil fericit si sanatos inseamna si un parinte fericit!
Daca nu stii cum sa tratezi pielea scalpului copiilor mici sau orice alt tratament incercat pana acum nu mai da roade, iata sfatul meu: uleiul de cocos este din nou solutia ta cea mai buna. Nu doar ca ajuta la indepartarea cojitelor de pe scalp dar si hraneste pielea capului. Foloseste si tu ulei de cocos Jeeva pentru bebelusi!

Un truc care iti poate fi foarte util: adauga ulei de cocos in cantitati mici in apa in care faci baie bebelusului. Vei observa ca va avea o piele mult mai hranita si mai putuin sensibila.
Una dintre cele mai frecvente probleme cu care majoritatea parintilor se confrunta: infectiile urechilor, atat de frecvente la copii, pot fi istorie daca urmezi un ritual simpu, zilnic: aplica 2-3 picaturi de ulei de cocos in fiecare ureche, de doua ori pe zi iar durerile vor fi ameliorate.
Durerile de gingii ale bebelusilor in timpul eruptiei dentare – iti suna cunoscut, nu?
Iar daca astepti un copilas, in curand acestea nu iti vor mai fi un mister. Tocmai de aceea, este bine sa stii din timp ce poti face pentru a combate aceste dureri. Aplica ulei de cocos pe gingii si maseaza usor. Vei vedea cat de simplu va fi sa ai grija de copilul tau!






Beneficii si pentru copiii mai mari
Indiferent de varsta copilului tau, niciodata nu vei inceta sa fii un parinte grijului. Tocmai de aceea, sfaturile de mai jos sunt sigura ca iti vor fi de mare ajutor:
Daca ai un copil alergic, atunci trebuie sa stii ca uleiul de cocos poate fi un remediu extraordinar pentru tratarea alergiilor. Aplicarea unei singure piaturi la baza nasului va impiedica polenul, praful si alti alergeni pentru a patrunde in organism. Spune adio simtomelor de starnut, urticarie sau lacrimare.
Stii acele boli specifice copilariei (varicela, varsat de vant)? Ei bine, nu le poti impiedica insa este util sa stii cum le poti ameliora. Foloseste uleiul de cocos in alimentatie sau aplicat extern si ai sa vezi in scurt timp beneficiile antiinflamatorii precum si calmarea senzatiei de mancarime sau usturime.
Vara se apropie cu pasi din ce in ce mai repezi iar ca mamici, trebuie sa stim cum sa ne protejam copiii de arsurile solare. Nu te refugia in zeci de sortimente de creme cu protectie daca copilul tau are o arsura solara. Foloseste remedii naturale pentru o piele mai sanatoasa! Aplica uleiul de cocos prin masaj si vei vedea imediat o reducere a inflamatiei.
Stiu ca misiunea unui parinte pare usor imposibil insa de cele mai multe ori nu trebuie sa fii un supererou pentru a reusi! Trebuie doar sa fii informat iar restul vine de la sine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu