Cum sa incluzi stilul nordic in casa ta cu ajutorul corpurilor de lumina

Stilul nordic de amenajari interioare este unul din cele mai populare in zilele noastre datorita spatiilor ample, deschise specifice. Efectul relaxant cucereste din ce in ce mai multa lume ce isi doreste sa transforme aspectul locuintei din aglomerat in simplu si spatios. Unul din cele mai importante moduri prin care poti obtine acest efect este sa ai foarte mare grija la felul in care utilizezi corpurile luminoase din casa ta. In principal, ai nevoie de cat mai multa lumina naturala asa ca opteaza pentru ferestre cat mai mari, neobstructionate, in stilul apartamentelor de tip studio.

Concentreaza lumina cu aplice

Aplicele sunt cele mai populare elemente stralucitoare din designurile nordice. Atunci cand le utilizezi, ai grija sa o faci in asa fel incat sa completeze lumina naturala. De exemplu, foloseste cate o aplica House Doctor cu aspect metalic lucios in zonele pentru citit si compenseaza tenta albastra a razelor naturale cu becuri cu filament. Poti alege dintr-o suita de obiecte scandinave de iluminat care sa se potriveasca stilului tau individual.

Opteaza pentru raze echilibrate

Fotografii folosesc foarte mult conceptul de balans de alb atunci cand lucreaza cu pozele. Acest termen e folositor si in cazul interioarelor nordice si se refera la echilibrul optim dintre tenta albastra si galbena a razelor din casa. In general, este bine sa optezi pentru o stralucire balansata, dar nu uita ca poti evidentia spatii din casa ta in mod diferit. De exemplu, ilumineaza puternic baia ori livingul, dar lasa doar lumina galbena in hol. Fiecare nuanta va fi accentuata de catre albul peretilor.

Lampi de podea

Lampile de podea sunt printre cele mai interesante accesorii nordice. De asemenea, le poti include foarte usor in casa ta si sunt extrem de versatile. Indiferent de scopul la care le folosesti, rafinamentul si simplitatea sunt caracteristicile de design pe care trebuie sa le cauti, iar in ceea ce priveste materialele, opteaza pentru alama si alte metale vopsite slab.

Indiferent de felul in care iti doresti sa incorporezi stilul nordic in interiorul casei tale, gandeste-te ca unul din telurile acestui curent de design este sa te simti cat mai confortabil. Tu ce accesorii de iluminat iti doresti sa adaugi locuintei tale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu