Top 3 cele mai vizionate canale de televiziune din Romania

Desi majoritatea dintre voi banuiti care este ordinea televiziunilor din Romania in functie de audiente, pe noi ne surprinde oarecum faptul ca oamenii inca se urmaresc in numar atat de mare canale generaliste. Cu toate ca in zona online toate trendurile de consum indica o crestere ca valoare a niselor si a specificitatii continutului, in randului consumatorilor de TV schimbarea de mentalitate pare ca intarzie.

In continuare, o sa vorbim putin despre principalele televiziuni din grila de programe romanesti la care se uita romanii si o sa incercam sa si comentam putin pe marginea lor.

1. Pro TV

Fiind lider de ani buni in acest domeniu, consideram ca PRO TV isi pastreaza pozitia dintr-o inertie extrem de bine consolidata, deci pe baza muncii care s-a depus in trecut, nu neaparat pe ce se face in prezent. Desi aflat intr-o situatie de criza fara precedent la nivelul conducerii, PRO TV a reusit cumva sa se mentina in topul celor mai bine cotate televiziuni de pe piata.


2. Antena 1

In cazul Antenei 1, putem observa cam aceeasi situatie. De fapt, Antena 1 a fost mereu cea mai buna alternativa pentru PRO TV, problema insa a fost ca n-a reusit niciodata sa devina prima optiune. De altfel, tindem sa credem ca si in urma disparitiei PRO TV, Antena 1 tot n-ar reusi sa devina prima optiune pentru cineva, ci s-ar clasa imediat dupa noul lider. De ce? Sa spunem ca avem motivele noastre sa credem acest lucru.


3. Kanal D

Da, ati inteles bine. Cel putin la nivelul lunilor August-Septembrie 2014 (pe baza statisticilor de atunci am facut acest articol), Kanal D se afla deja in Top 3 cele mai vizionate canale romanesti. Cum si cand s-a intamplat asta? Banuia cineva ca o sa se intampla? De sperat, cu siguranta n-ar fi indraznitr sa o faca nici conducerea. Probabil disparitia OTV a dus la transhumanta fanilor castigati pe spatele Elodiei catre prima televiziune care a acceptat sa-si coboare putin standardele si sa ofere publicului ceea ce vrea cu adevarat: bannere si head-uri care sa contina cuvantul "Senzational".



In concluzie, am vrea sa stim si parerea voastra legata de acest subiect. Cum credeti ca vor evolua lucrurile in 2015?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu